Over draad en praat

Hi!

Wat leuk dat je meer over draad en praat… te weten wilt komen. Ik ben Lisanne Multem en ik ben dol op het zelf maken van (woon)accessoires. Haken, breien, kringloopvondsten opknappen, met de naaimachine aan de slag… Ik vind het allemaal heerlijk om te doen!

Ik ben al zo lang ik me kan herinneren bezig met interieur. Er gaat geen maand voorbij zonder dat er iets verandert in mijn huis. Vanaf het moment dat ik overal grof gebreide plaids en kussens in de winkels zag liggen, dacht ik, zou ik dat zelf niet kunnen maken.

Toen ben ik me gaan verdiepen in haken en breien. Het is zo gaaf om zelf mooie en unieke dingen te kunnen maken. Daarnaast is het ook een vorm van ontspanning. Overdag werk ik in een hectische omgeving en ben ik alleen maar bezig met mijn hoofd. Handwerken geeft me rust!

Zo is draad en praat…ontstaan. Via mijn blog wil ik nog meer mensen inspireren en enthousiast maken voor deze fijne bezigheid…
Ik deel hier mijn liefde voor mooie garens, creatieve- en interieurboeken, DIY’s, magazines en al mijn maaksels. Daarnaast vind je hier zelf ontworpen haakpatronen, tutorial video’s, tips en inspiratie om zelf aan de slag te gaan..!

Veel plezier!

Liefs Lisanne

PS: Je kunt me ook volgen via Facebook, Pinterest en Instagram.

Sociale media

  • Blog (+/- 50.000 pageviews per maand)
  • Instagram (+/- 22.000 volgers)
  • Facebook (+/- 8000 volgers)
  • Bloglovin (+/- 2600 volgers)
  • Pinterest (+/- 1750 volgers)

Samenwerken

Wil je samenwerken? Hartstikke leuk! Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en producten.

Ik kan je helpen om je merk te versterken via mijn website. Je kunt me bijvoorbeeld inhuren als (live)blogger of benaderen over het schrijven van een bericht/review over een bepaald product/evenement. Daarnaast geef ik verschillende workshops, heb ik een eigen kaartenlijn ontworpen, blog ik voor Craft Kitchen en organiseer ik blogger “meetings”. En als klap op de vuurpijl ligt mijn haakboek “Haak je happy-de kinderkamer” in de winkels, heb ik zojuist mijn eigen hippe creatieve magazine Handmade Living NL gelanceerd en is mijn tweede boek Happy Living bijna uit..!

Veel plezier op draad en praat…

Liefs Lisanne

Contact

Agenda...

De komende de tijd ben ik te vinden op verschillende beurzen en evenementen:

Email...

Simple Share Buttons