Winnaar Toffe Stoffen!

Tijd om de winnaar van de toffe Stof bekend te maken :)) KIM!!! Van harte gefeliciteerd, jij hebt een meter van de prachtige Scandinavian green stof gewonnen! mail me je adres en de stof komt z.s.m. naar je toe! Niet gewonnen…niet getreurd, je kunt deze en nog veel meer prachtige stoffen HIER in de webshop van Toffe Stoffen aanschaffen. Daarnaast vind je er meteen leuke inspiratie om met de stof aan de slag te gaan. Veel plezier met de stof en iedereen een hele fijne dag gewenst..! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Reacties (2)

 • Avatar

  Kim

  |

  Lisanne, heb ik gewonnen? Ik hoop het wel want ik zou het zoooooo tof vinden!
  Ik ga je gewoon heel brutaal een berichtje sturen… hopen dat ik de enige Kim ben die mee heeft gedaan!
  Liefs van mij

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Jij hebt gewonnen Kim, HIHIHI leuk he! Ik ga de stof jouw kant opsturen zodra ik je adres binnen heb :)
   Heel veel creatief plezier ermee!
   Liefs Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons