Winnaar Eindeloos Haken give-away..!

Ik hoop dat jullie allemaal een heerlijk Pinksterweekend achter de rug hebben..! Wat was het heerlijk he, zo’n extra lang weekend :) Daar kan ik eindeloos van genieten en helemaal als het dan ook nog eens mooi weer is! Maar het is alweer dinsdag en dat betekent dat het tijd is om de winnaar van de give-away bekend te maken.

TESSA

| hoi Lisanne, ik waag mijn kans ik vind het kussen op de voorzijde van het boek zo gaaf 👍🏼dat zou ik graag maken hoor…😍 ik wacht in spanning 😊😊

Tessa, van harte gefeliciteerd! Jij hebt het prachtige haakboek Eindeloos Haken gewonnen! Mail me je aders en het boek komt z.s.m. naar je toe! Niet gewonnen niet getreurd….je kunt de Nederlandse versie van het boek HIER aanschaffen en de Engelse uitgave scoor je HIER (Pre-order). Het is een prachtig boek dat ik je zeker kan aanraden :) Fijne dinsdag allemaal en tot snel bij de volgende give-away! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Reacties (4)

 • Avatar

  Ineke

  |

  Als ik nou net doe alsof ik Tessa ben, trap je daar dan in?

  Gefeliciteerd Tessa, bofbips!

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Gefeliciteerd Tessa. Dat het een geweldig boek is, is te merken aan de verkoop. Bij diverse winkels al uitverkocht.

  Groetjes en fijne dag, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Tessa

  |

  WoW Lisanne

  Wat fantastisch dat ik gewonnen heb ik kijk er al naar uit 🤗🤗

  Groetjes Tessa

  Reply

 • Avatar

  Tissa

  |

  Had het niet Tissa moeten zijn? Hahaha! Nee hoor. Gefeliciteerd Tessa.

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons