Curver Knit collectie..!

Soms loop je in een winkel op zoek naar schoonmaakdoekjes en dan ineens zie je iets….dat je denkt..huh zie ik het goed :) Een wasmand, met gebreide print :)) WOW en dan ook nog eens in precies mijn favoriete kleur! Licht grijsblauw namelijk. Ja hallo….dat is echt voorbestemd hoor. Heb ik een nieuwe wasmand nodig…niet persé…maarja heb ik dan een Curver Knit wasmand in licht grijsblauw nodig..!? JA !   Die heb ik toch wel nodig hahaha. En ja, als je dan eenmaal weet dat Curver een Knit collection  heeft..wordt het steeds erger. Want daarna zag ik een geweldige tas (de Emily bag), met een nog stoerder Knit label. Ideaal voor om je haak/breiwerk in mee te  nemen, naar bijvoorbeeld het strand :) Hoe gaaf is het, dat er toffe interieurspullen bestaan met een breiprint! Inmiddels heb ik ook al een mega mooie poef (die zie je in DIT bericht met de espadrilles) voor buiten op het terras. Zo fijn om de voetjes omhoog te kunnen doen :) en dan uren te kunnen haken in de tuin… Doordat de spullen van kunststof zijn gemaakt zijn ze makkelijk schoon en netjes te houden. Ik vind het echt ideaal en ik vind dat ze er ook echt in prachtige kleuren zijn. Licht grijsblauw blijft altijd mijn favoriet maar er is ook een prachtige beige teint, en een mooie grijze, er is er dus echt voor iedereen wel wat wils. Toen Kees zag, dat ik met al die leuke spullen van Curver thuiskwam, keek hij me nogal jaloers aan…en ja..daar kan ik niet zo goed tegen hihi. Daarom gedraagt hij zich vast ook als een diva. Ik kon niet anders dan hem een eigen Curver Knit Collection Pet Cosy geven. En natuurlijk wordt hij daar mega blij van! Hij is er niet meer uit te krijgen hahaha. Er zit een heerlijk zacht kussen in en ook 1 bovenop. Dus hij kan kiezen welk plekje hij wil. Meestal gaat hij in de mand. Zijn broer jack vindt het dan leuk om er bovenop te gaan zitten en hem uit te dagen. Ik ga voorlopig nog even lekker genieten van mijn nieuwe Curver Knit spullen.  Vind ze echt helemaal de bom! Ben je net als ik meteen verliefd op deze gave spullen, je kunt ze o.a. kopen bij de Kwantum, Blokker en Karwei.   Ik wens je een hele fijne zaterdag! Ik ga zo naar het onderwijs museum in Dordrecht waar ik een workshop geef tijdens een tentoonstelling over handwerken :) Cool he! X Lisanne

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Reacties (8)

 • Avatar

  Caroline

  |

  Super leuke collectie☺!………ik begrijp Kees wel☺☺…..

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Tialda

  |

  O ja! Geweldig die collectie! Ik heb me tot nu toe nog kunnen bedwingen… 😃
  Veel plezier ermee, het is genieten

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Zo begrijpelijk Lisanne!
  Ik heb van deze serie al een mandje voor mijn haakwerk en die tas lijkt me super handig voor grotere projecten, zoals de deken die ik nu aan het haken ben 😊

  Liefs, Shirley

  Reply

 • Avatar

  Marinka Spanjer

  |

  ik dacht even in de gauwigheid dat je het zélf allemaal gebreid had! je moet ook echt wel twee keer kijken op FB!, (ik wel dus!)

  Reply

 • Avatar

  Nicole

  |

  Haha, je hebt flink ingeslagen van Curver. De petcosie is echt tof! (De rest ook hoor maar zo’n interieurstuk spreekt me vooral aan) Ik kende het wel al van de bloempotten en zo te zien is er een hoop leuks bij gekomen.

  Reply

 • Avatar

  Heleen

  |

  Hoe tof is deze serie! En die bovenste foto, dat snoetje! ♡♡

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons