Eindeloos haken..!

Joehoe Jippie!!! Het haakboek “Eindeloos haken” van mijn vriendin Marianne bekend van haar blog maRRose CCC is gearriveerd..!! En het is me gaaf :) Ik kreeg afgelopen week post rechtstreeks vanaf haar uitgever in Turkije, hoe leuk is dat! Ik kon natuurlijk niet wachten en dook meteen in het boek. Het boek is net zoals haar blog heel erg kleurrijk en vrolijk! In het boek vind je 20 ontwerpen voor de zowel de beginnende als de meer ervaren haker/haakster. En geloof me, er zitten echt een paar behoorlijk uitdagingen in hahaha. Het bevat veel inspiratie en  alles is in haar kleurrijke stijl vormgegeven. Eindeloos haken bevat ontwerpen van oa: omslagdoeken, een vest, een gilet, een kinderponcho, dekens, tassen en kussens. De patronen zijn gehaakt met de prachtige DMC garens. Waaronder DMC natura XL, Medium maar ook het prachtige DMC Woolly garen waar ik zelf groot fan van ben. In het boek staan meerdere prachtige sjaals en met een daarvan wilde ik meteen aan de slag :) Ik had de DMC woolly al in huis en kon dus meteen beginnen. Uiteraard maakte ik hem in mijn eigen kleurtjes en het patroon is echt verslavend. Het haakt zo lekker weg….dat ik voorlopig nog even doorga! Het DMC Woolly garen is heerlijk zacht en er zitten ook best een leuk aantal meters op :) Dat zorgt ervoor dat je niet eens heel veel nodig hebt. Marianne laat in haar boek steeds zien hoe je hetzelfde patroon op meerdere manieren kunt gebruiken. Zo kun je er in plaats van een sjaal, ook een slinger of een kussenhoes van haken. Leuk he! Op de foto hierboven zie je een prachtig kussen, die gaat ook meteen op mijn to do lijstje hahaha. Oké, ik heb natuurlijk helemaal geen ruimte op mijn lijstje, maar toch, voor als ik ooit nog eens tijd over heb! Dit kussen vind ik namelijk prachtig en het is meteen in mijn favoriete kleur gemaakt :) Zo ook deze geweldige deken! Echt een kunstwerk he, De patronen in Mariannes boek zijn allemaal heel divers en op vele manieren toepasbaar, je kunt er dus oneindig veel haakplezier aan beleven! As. zaterdag middag 27 mei is de boeklancering bij Echtstudio, bestel je boek HIER :) Misschien zie ik je daar…owja en kijk morgen ook even op het blog van Ingrid, Studio 92 desings, dan blogt zij namelijk over dit heerlijke boek. Ik wens je een hele fijne zondag! Liefs Lisanne

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Reacties (11)

 • Avatar

  Marianne Dekkers-Roos

  |

  Ow, Lies, wat gaaf wat je aan het maken bent! Zo blij dat je meteen een aantal projecten hebt gevonden die je aanspreken – kan niet wachten om meer te zien….
  ‘k Had me geen mooier begin van deze blog tour kunnen wensen en ik realiseer me nu pas goed hoe inspirerend al die posts ook gaan zijn (voorheen blond, hè, dan krijg je dat, haha).
  Superfijn! Liefs, Mar xx

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Oh wauw Lisanne…leuk dat jij er ook over bericht en dat je nog een paar tipjes van de sluier oplicht. Dat kussen en die deken zijn inderdaad echt prachtig! Snap dat die op je to-do-lijst staan!
  Lieve groet, Linda – hipenhandgemaaktbylin

  Reply

 • Avatar

  Sofie

  |

  Wat een leuk boek lijkt me dat!!! Tof dat je er meerder combi’s mee kan bereiken. Ik ben benieuwd naar meer, groetjes Sofie

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Door de kleuren op de voorkant van het boek was ik niet meteen enthousiast. Maar na jouw verhaal met al die mooie foto’s zet ik dit boek toch op mijn wensenlijstje. Jij gebruikt zulke mooie kleuren.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Wat een mooi boek he? Heel gevarieerd…niet alleen qua ontwerpen, maar ook qua moeilijkheidsgraad en uiteraard in de bekende kleurrijke stijl van Marianne. Het was geweldig om achter de schermen betrokken te zijn geweest bij dit boek. Leuk dat jij al bent begonnen met de sjaal. En die Inez deken in een effen kleur heb ik ook op mijn lijstje staan om te maken.

  Reply

 • Avatar

  Tertia

  |

  Jaaaa dit boek lijkt me een echte musthave…..lucky You dat jij m als een van de eerste al in bezit hebt. Groetjes Tertia

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Leuk Lisanne dat jij nog een beetje meer laat zien wat er in het boek staat! Tof dat kussen en die deken in één kleur.

  Reply

 • Avatar

  esther

  |

  het boek lijkt me geweldig! en de sjaal die jij aan het maken bent is prachtig! ik ben benieuwd naar alle mooie projecten die we de komende tijd gaan zien uit het boek! groetjes esther

  Reply

 • “Colorful Crochet” – “Eindeloos Haken” | maRRose – Colorful Crochet & Crafts

  |

  […] Sure, I might be a bit biased ;-), but I find it greatly inspiring to see my projects crocheted with different yarn and in different colors. Honestly, it makes me want to pick up my hook, and start crocheting my own patterns again doing the same thing, choosing other yarn and colors! 1. Shelley’s Boho Cushion; 2. Nerissa’s Ribbed Tartan Cushion; 3. Tanya’s Lenize squares; 4. Lisanne’s Flowers in a Field squares. […]

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons