Yarn Project Planner..!! (give-away)

Ik kreeg zoiets handigs opgestuurd laatst. Een Yarn Project Planner :) Nou met al die projecten die ik tegelijk maak is het echt een verademing. Deze planner komt van YLA Lifestyle. Hij is super handig ingedeeld. Je kunt heel gemakkelijk opschrijven welke patronen je aan het uitwerken bent en daarbij een planning maken voor de komende maanden. Zo weet je welke project op welke datum af moet zijn en kun je alvast vooruitwerken. Heel belangrijk in mijn geval hahahah. Ik geloof echt dat deze planner mijn redding gaat zijn, gezien ik al projecten heb tot het voorjaar van 2018… Bij de planner krijg je ook nog eens een hele toffe pen (zie foto 1), die pen is super fijn alleen ik ben natuurlijk helemaal gek van goud en schrijf daarom overal met mijn gouden Bic pen :) Ik kan het gewoon niet laten en ben eraan verslaafd. Je kunt dus ook je hele project uitschrijven waarbij je meteen de soorten garen erin knoopt en opschrijft zodat je nooit vergeet welk garen je hebt gebruikt. Daarnaast zitten er ook nog een aantal hele mooie foto’s in :) in mijn favoriete kleur! ik word ook zo blij van de voorkant hahaha. Wil je alles zien over de binnenkant kijk dan even DIT filmpje. Dan zie je stap voor stap hoe de planner is ingedeeld en weet je meteen wat je kunt verwachten. Ik word helemaal blij van zo’n handig boekwerk met al die fijne draadjes eruit. Het is een soort geheim WOLdagboek hihi. Lees HIER op hun site nog meer handige info over deze planner. En als je er dan ook van overtuigd bent dat jij niet zonder deze planner kan, heb ik nog meer goed nieuws voor je! Je kunt namelijk een exemplaar WINNEN hier op draad en praat… Cool he! Laat een reactie achter onder dit bericht met waarom jij deze planner moet winnen en wie weet hoor je volgende week zaterdag wel dat je hebt gewonnen!! Fijn weekend, ik ga zo lekker vloggen en shoppen op de Knit & Knot beurs in Tilburg! Mocht je ook gaan, zie ik je wellicht daar :) Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Reacties (74)

 • Avatar

  Daphne | Haak & Maak

  |

  Zo’n mooie planner is al leuk om in de woonkamer te laten slingeren, zo mooi. Maar ook haast onmisbaar voor iemand zoals ik, die liefst met meer projecten tegelijk bezig is en dan nog wel eens vergeet met welke haaknaald ik ook al weer bezig was. En handig voor achteraf, om nog eens na te kijken welk en hoeveel garen er was gebruikt. Ik duim…

  Reply

 • Avatar

  moois van me

  |

  Ik moét hem niet winnen, maar ik zou het wel plezant vinden als ik hem win :) .

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Ik zou de project planner graag willen winnen om een beetje orde te krijgen in al mijn projecten te ordenen. Ik heb best veel grote projecten en daar zou deze yarn project planner geweldig voor zijn.
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wat handig. En wat leuk dat ik niet de enige ben die met meerdere projecten tegelijk bezig is.

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  JA, Ja, Yes! Dit heb ik nodig, kan ik eindelijk order scheppen in mijn creatieve chaos.

  Reply

 • Avatar

  Annis

  |

  Oe wat handig! Ik heb veel projecten liggen waarvan ik idd zoals ze in het filmpje zeggen vergeet met welke maat ik aan het haken was. Laatst allemaal grannies overnieuw moeten maken. Ziu leuk zijn deze te winnen!

  Reply

 • Avatar

  Inge

  |

  Wow, dat ziet eruit als een ontzettend handige planner! Ik ben momenteel bezig met mijn blog en het meer professionaliseren en er veel tijd in stoppen. Deze planner zou daarbij zeker wel eens van pas kunnen komen! Het zou een leuk cadeautje zijn wanneer ik deze zou mogen winnen! Liefs Inge

  Reply

 • Avatar

  Thessa

  |

  Hi Lisanne!

  Wat een tof idee die planner. Ik heb het wel eens digitaal geprobeerd…maar dat geeft niet hetzelfde gevoel als een boekje dat per project mooier wordt, met aantekeningen, tekeningetjes en allerlei verschillende draadjes. Lijkt me heel leuk om te winnen.
  Succes met de workshops alvast! Groetjes, Thessa

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Wouw die lijkt me super handig aangezien ik altijd aan meerdere projecten tegelijk bezig ben..
  Groetjes
  Jose (IG madebyjosina)

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Hoi Lisanne!
  Dat mooie boekje zou ik wel graag willen winnen! Hou van boekjes, schriftjes en haken♡♡♡♡♡♡♡
  Growtjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Derkie

  |

  Ik zou die planner heel goed kunnen gebruiken.
  Ik heb 7 kleinkinderen (de 8e op komst) waar ik het nodige voor haak en brei. Kleertjes, knuffels, dekentjes. Ik zie zulke leuke ideetjes op internet langskomen maar vergeet vaak weer waar ik ze gezien heb.
  Daarnaast haak ik ook regelmatig wat in opdracht.
  Ook heb ik al aan verschillende Cal’s meegedaan.
  Je ziet dat zo’n planner bij mij wel heel goed van pas zal komen.

  Reply

 • Avatar

  Siegrit

  |

  Wat een uitvinding, zo’n planner! Het zou voor mij een uitkomst zijn als ik ‘m win. Zo heb ik nog een trui liggen waar ik al drie jaar mee bezig ben… Met de planner kan ik overzicht houden over al mijn verschillende projecten, zodat zo’n trui niet in de vergetelheid raakt.

  Reply

 • Avatar

  Henrieke

  |

  Geweldig zo’n planner, ziet er ook zo leuk uit. Ik vind het heerlijk om dat zo te organiseren met die mooie garens die je eraan kan doen. Erg leuk gemaakt.

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Perfect!!
  Ik gebruik nu notitieboekjes, de notitiefunctie in de telefoon. Allemaal heel handig. Maar ook heel onhandig tegelijk, want waar had ik wat nu bewaard? Ik zou deze planner echt een uitkomst vinden 😊.
  Fijne zondag!!

  Reply

 • Avatar

  Janneke Schuffelen

  |

  Ik ‘moet’ deze planner winnen omdat ik hem al wil sinds ik hem op jouw instagram heb gezien! Geldgebrek houdt me echter tegen, dus winnen is DE oplossing!

  Reply

 • Avatar

  Anneke

  |

  Wat een leuke planner. Ik ben steeds met 100 en 1 projecten tegelijk bezig, dus deze planner lijkt me superhandig.

  Reply

 • Avatar

  Xaviere van doornij

  |

  Hai lisanne
  Wat een toffe planner,echt heel handig.ik haak altijd een project af voor ik aan een nieuwe begin(al jeuken me handen om 10 dingen te gelijk te dien)maar er zijn patronen bij die ik dan een tweede of een derde keer wil haken en daar is deze planner heel fijn voor dan kan ik alles makkelijk terug vinden.
  Groetjes xaviere

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Ik word helemaal blij van dit boekje; wat mooi, leuk en handig! Het zou ook ontzettend goed uitkomen, want m’n schriftje waar ik eea momenteel in bijhoud is bijna vol.

  Reply

 • Avatar

  Nathalie Michiels

  |

  Omg hoe leuk is dat! Met deze handige planner zou ik altijd up to date zijn met mijn projectjes. Niet alleen het uitzicht is top maar de indeling ook. Hopelijk heb ik eens geluk en win ik deze prachtige planner. 🙏

  Reply

 • Avatar

  Tessa

  |

  Ik ben chaos… Privé, zakelijk en tegenwoordig altijd, dus dit handige boekje zou mijn chaotische leven een stukje minder chaos maken 😬😂

  Groetjes Tessa

  Reply

 • Avatar

  Jessica

  |

  Jaaaaa!!! Een geschenk uit de hemel lijkt me deze super planner!! Met een peuter en een kleuter thuis raak ik de draad hier nog wel eens kwijt 😉 Dus het lijkt me super handig om er een naslagwerkje op na te kunnen slaan als mijn oververmoeide moederhoofd het allemaal even niet meer weet!

  Reply

 • Avatar

  Charissa

  |

  Wat een onwijs gave planner vind ik het😍.Ik zou hem heel graag willen winnen, aangezien ik altijd met meerdere projecten tegelijk bezig ben zou deze planner wat overzicht geven.

  Reply

 • Avatar

  lady Rose

  |

  Ziet er zo handig uit. Nu gebruik ik een schriftje waar ik de wikkel in plak en haaknaaldnummer en waar ik het patroon heb gevonden in schrijf. Maar zo’n planner lijkt me veel overzichtelijker

  Reply

 • Avatar

  Hanna Verlaeckt

  |

  Hoi ik vind dit super! Mijn beste vriendin gaat volgende week bevallen van haar eerste kindje en zij heeft de haak en brei kriebels al goed te pakken.dit boek zou haar heel goed helpen om nieuwe patronen goed bij te houden ze verjaart binnenkort dus zou dit een schitterend verjaardagscadeau voor haar zijn. Daarom zou ik deze dus graag willen winnen. Want nu schrijft ze die dingen op in een gewoon schriftje maar het zou toch veel mooier zijn in deze planner!! Bedankt voor je fijne blogposten groetjes Miss Butterfly

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Nou Lisanne, zo’n planner lijkt me super handig.
  Ik heb op de handwerkbeurs veel garen meegenomen voor verschillende projecten.
  Een planner lijkt me niet verkeerd, omdat ik in het dagelijkse leven ook alles behoorlijk plan, wat afspraken betreft, boodschappen doen etc.

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  An

  |

  Wat een mooie planner! Die kan ik wel gebruiken met alle rondslingerende wikkels hier en onvoltooide projecten waarvan ik de maat haaknaald alweer ben vergeten… :)

  Reply

 • Avatar

  esther vogelaar

  |

  wat een mooie give away! deze planner lijkt me super handig , vooral ook omdat je ook garen erin kan knopen dat je voor je project gebruikt. ik zou er heel graag eentje winnen. fijn weekend nog en groetjes esther

  Reply

 • Avatar

  Corine

  |

  Wat een leuke planner. Ik noteer mijn projecten meestal in een gewoon schrift, maar dit lijkt me ‘n handig hulpje. -:)

  Reply

 • Avatar

  Elleke

  |

  Oeh echt handig vooral als je net zoals ik met veel haakprojectjes bezig bent🤔😝 op deze manier is het wat overzichtiger allemaal suuuper handig dus😊👍dus jaa kom maar op lijkt me fijn😀😛😊💪

  Reply

 • Avatar

  Marga

  |

  Ik heb het filmpje etc bekeken en ik ben super enthousiast over de planner. Wat een super fantastisch idee. Ik vind hem super leuk. Zou ik deze winnen dan ga ik hem echter niet voor mijzelf houden, maar versturen naar mijn FibreShare partner in Maleisië. Ik zal dan de Nl namen in het engels erbij schrijven. Uiteraard zou ik er dan graag zelf ook een willen, dus ik wacht rustig af. ;) Fingers crossed.

  Reply

 • Avatar

  Christine

  |

  O, dat lijkt me te gek. Op dit moment zit alles in m’n hoofd en mis ik een plek om het te ordenen op papier. Zo’n planner zou een geweldige uitkomst zijn.

  Reply

 • Avatar

  Judith

  |

  Hallo,
  Lijkt me geweldig om te winnen, lekker alles ordenen, dan gaat het me zeker lukkem! Fantastisch!

  Reply

 • Avatar

  Patty

  |

  Beste Lisanne,

  Dit zou voor mij echt een uitkomst zijn. Ik zit ook altijd met losse papiertjes en als ik tussendoor weer met een ander project bezig ben (want alles is zo leuk😍) weet ik van het vorige niet meer welke naald of garen ik bezig was 😅 en dan dat hulpmiddel met vertalingen, maakt het lezen van Engelse patronen ook een stuk makkelijker.
  Fingers crossed dat ik hem win 😄

  Reply

 • Avatar

  Joke van B

  |

  Mooie actie, zou graag deze planner winnen. Misschien kan hiermee meer overzicht komen van de vele projecten waar ik mee bezig ben.

  Reply

 • Avatar

  Linda Annink-Vonk

  |

  Wauw 😍 die lijkt me echt handig 👍👍 en wat super lief dat je er eentje mag weggeven 😘 Er gaat niks boven ECHT schrijven en papier 😉 wil ‘m heeeeel graag vullen met mooie en leuke projecten……

  Reply

 • Avatar

  Tineke Kok

  |

  Oh wat een toffe planner is dit zeg! Deze zou zeer handig zijn voor mijn 1001 projecten. Kan ik eindelijk bijhouden met wat voor garen, haaknaald e.d. ik daarvoor gebruik.

  Reply

 • Avatar

  Alice

  |

  Zou super zijn ! Ben met van alles en nog wat tegelijk bezig😁

  Reply

 • Avatar

  Kelly

  |

  Hoe gaaf is dat! Ik ben ook met van allerlei projecten tegelijk bezig en organiseren is helaas niet mijn sterkste punt… sommige projecten blijven even liggen en dan wil ik weleens starten met de verkeerde haaknaald. Dit boek lijkt me dé oplossing!

  Reply

 • Avatar

  Nicole Vriends

  |

  Jaaa! Die zou ik heel graag winnen. Dan blijft er vast nooit meer een vergeten haak werk liggen (hahaha). Nee serieus lijkt me heel handig en gewoon super leuk!

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Klinkt niet zo aardig maar zo bedoel ik het wel: deze moet ik winnen :-)
  1: omdat het in mijn kleuren is
  2: omdat er een pen bij zit (gek op pennen hier en ja die gouden bic ga ik gewoon scoren)
  3: omdat ik ook ondervind dat een agenda/boek/wolgeheimen mega goed uitkomt
  4: omdat ik nogal vergeetachtig ben (soms, niet altijd)
  5: omdat deze planner mijn leven makkelijk gaat maken, en het is een PRACHT

  Reply

 • Avatar

  Anneke Hamerslag

  |

  Wow! Wat een gave winactie! Helemaal verliefd word ik hierop😍 Het zou voor mij zo een fijne hulp zijn. Zoveel projecten en geen planning (schaam schaam) Een lekkere stok achter de deur en een fijn overzicht. Ook erg leuk om in terug te kijken.

  Die yarn planner zou bij mij op een goed plekje terecht komen😉

  Reply

 • Avatar

  Marianne

  |

  Deze planner zou ik graag winnen omdat ik nog een beginnend haakster ben en omdat ik teveel leuke projecten tegelijk tegenkom en dus ook begin. Ideaal voor een chaoot als ik😇

  Reply

 • Avatar

  Christa

  |

  Zo’n planner lijkt me wel wat!Ik ben altijd met honderd(nou ja,zes of zo..)projecten tegelijk bezig en weet dan vaak niet meer welke haaknaald ik heb gebruikt of welk garen,als ik moet bijbestellen.De looks van deze planner vind ik ook erg mooi,dus ik waag ook graag een gokje..

  Reply

 • Avatar

  Heleen

  |

  Wat een mooie planner!! Die zou ik zeker heel graag winnen, wauw! Projecten genoeg om er in te zetten ;-) x Heleen

  Reply

 • Avatar

  Caroline van Maanenberg

  |

  Deze is echt supergaaf !! Die wil ik wel winnen. Ik ben nml een echte niet-planner, maar met alle projecten waar ik nu en straks mee aan de slag ga, komt deze planner mij goed van pas. Alles duidelijk in 1 oogopslag bij de hand, nooit meer zoeken. Dat gaat mij veel tijd opleveren….voor nog meer haakplezier. Yeah, en win – win situatie dus

  Reply

 • Avatar

  Jessica Stoop

  |

  Ben ik weer 🙈….
  Nee even zonder dollen , die zou voor een creatieve chaot als ik ideaal zijn.
  Groetjes Jessica

  Reply

 • Avatar

  Janina lange

  |

  Ben zo benieuwd wat er allemaal in zit, lijkt me super handig, ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Danielle

  |

  Oh wat zou ik deze planner graaf willen winnen!! Geweldig zeker voor alle projecten die ik door elkaar haak en door al die losse draadjes het haakwerk niet meer zie ☺

  Reply

 • Avatar

  Savitri

  |

  Ooooeh! Super handig! Mama van vier kids en studeren…en chaotisch..😊🙈 dit is super handig voor al mijn crea ideeen die soms moeten wachten door alle drkte… duimen maar! 😊

  Reply

 • Avatar

  Marieke Peters-Oberink

  |

  Deze planner is een must om al mijn WIP’s in bij te houden. Er komt altijd wel weer een nieuw project tussendoor. Béétje overzicht creëren zou wel goed zijn 😉

  Reply

 • Avatar

  Patricia burgstra

  |

  Oo dit zou zo fantastisch zijn! Nu ik weer in verwachting ben , heb ik veels t veel projectjes. En zie weer te veel voor de baby en wat de andere kinderen kunnen uitdelen als hun brusje is geboren😉 En zie er nog wat onafgemaakt in de kast liggen. Oeps! Vergeten dat dat er nog ligt. Dan zou een planner wel heel fijn werken, denk ik zomaar 😊

  Reply

 • Avatar

  Jackelien B

  |

  Ooh, dat is echt iets voor mij! Met mn 1000 en 1 projectjes.. nooit meer vergeten welke haaknaald je nou eigenlijk gebruikte en dat het vorige week al af moest zijn 😊

  Reply

 • Avatar

  Rita Molendijk

  |

  Hai………Omdat mijn hoofd veel te vol zit met ideeen……😊😊…..Groetjes Rita

  Reply

 • Avatar

  Monique Aerts

  |

  Een planner? Graag! Ik plan van alles, maar er komt iedere keer weer wat tussen! Een huwelijk, een kleintje wordt geboren, noem maar op! En ik ben zo’n haakmuts die toch weer net dat speciale handgemaakte recht uit het hart kadootje wil geven. En dan is het vaak help! Waar was ik eigenlijk nou ook al weer mee bezig……

  Reply

 • Avatar

  Nika Haakt

  |

  Ik heb ‘m al een paar keer voorbij zien komen en ‘m zelfs al in de handen gehad, maar ik vond ‘m toch wel erg prijzig…. Ik zou ‘m wel heel graag willen winnen, want ik heb altijd wel een stapeltje UFO’s liggen en ik vergeet vaak met welke haaknaald ik ook alweer bezig was….
  Liefs Nika

  Reply

 • Avatar

  Wendy

  |

  Helaas heb we je gemist in Tilburg!!!
  Toevallig hebben we onder het genot van een kop thee op de beurs het gehad over al die “onaf” projecten in de kast. Het zijn er zoveel dat daar geen overzicht meer in is, naast het hebben van teveel soorten en kleuren wol. Er zou toch iets moeten zijn….nou mijn vraag is beantwoord!!!

  Reply

 • Avatar

  Mo

  |

  Hallo
  Jaaaaaaa die wil ik. Kan ik eindelijk die miljoenen leuke nieuwe ideeën in mijn hoofd uitschrijven en orderen. Zou veel rust brengen 😁 Hier maak je me heel erg blij mee.

  Reply

 • Avatar

  Suzanne

  |

  Als gevolg van een energie- en haakdip aan het begin van mijn zwangerschap heb ik nu in de laatste weken voor we onze kleine meid in het echt mogen gaan ontmoeten nog een enorm aantal projecten liggen die ik voor haar wil maken. En ik kan je verklappen dat ik momenteel veel projecten tegelijkertijd aan het maken ben. Tel daar zwangerschapsdementie bij op en je snapt waarom ik deze planner MOET hebben!

  Reply

 • Avatar

  Anja

  |

  Oh wat wil ik deze graaaaaaag. Echt mijn kleur en echt mijn ding. Duimen duimen duimen…..

  Reply

 • Avatar

  Wendy Lamberink

  |

  Bij mij is het een wirwar aan projecten en bolletjes. Het hoekje in de bank wordt tegenwoordig helemaal door mij in beslag genomen, want stel je voor dat ik niet meer weet welk bolletje bij welk project. Zo’n planner is dus zeer welkom. Kunnen de kinderen ook weer eens fatsoenlijk naast mama op de bank zitten! ☺️ En ook zijn de kleuren mijn lievelingskleuren. 2 vliegen in 1 klap dus!

  Reply

 • Avatar

  Anita H.

  |

  Handig zeg. Ik heb een hekel aan het werkwoord “moeten”. Ik wil heel graag winnen, maar ik hoop dat er gewoon eerlijk geloot wordt.

  Reply

 • Avatar

  Helma Warnders

  |

  Voor mijzelf hoef ik hem niet zo nodig te winnen. Haken en breien is een hobby en doe ik wanneer ik zin en tijd heb. Maar mijn lieve vriendin via Instagram @gittepetit (Brigit van Rooij) die een eigen creatieve ontmoetingsplek is begonnen, zou hem misschien heel goed kunnen gebruiken. Zij heeft namelijk een poef vol onafgemaakte projectjen. Keurig gesorteerd in Ikea zakjes met patroon of site van patroon en haaknaald maat op een briefje er bij. Maar ook kan zij in deze agenda haar creatieve workshops voorbereiden. Ik denk reden genoeg om haar deze agenda te gunnen:-). :-)

  Reply

 • Avatar

  verhaeghe sabine

  |

  Net wat ik nodig heb. Ik waag mijn kans….

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Wat een gave planner! Ik ben momenteel met 10 projecten tegelijk bezig, dus zo’n planner zou zo goed uitkomen!
  Ook wil ik graag workshops gaan geven, dus ook hier is de planner prima voor te gebruiken.
  Groetjes Monique

  Reply

 • Avatar

  Evelyn Binnema

  |

  Ik zou de planner graag winnen voor mij zus, die alle lopende projectjes volgens mij niet eens meer kan tellen

  Reply

 • Avatar

  Hilly

  |

  O wat een gave planner. Ja ook ik heb er eentje nodig, al zo vaak met de verkeerde haaknaald verder gegaan of met het hele project drie winkels af om uit te zoeken waar die precieze kleur vandaan komt. Zo te zien komt het voor meer mensen goed uit. Succes voor iedereen ,dus ook voor mijzelf ;-)

  Reply

 • Avatar

  Marja Bos

  |

  Hallo lisanne,
  Ziet er erg mooi en gezellig uit, deze planner, ik zou hem graag willen winnen, want hij lijkt me ook nog eens erg handig om een beetje overzicht te houden in alle haak- en breiprojecten.
  Groetjes Marja.

  Reply

 • Avatar

  MUIS

  |

  Super leuk! Ik wil die hebben hebben!!

  Reply

 • Avatar

  Anja

  |

  Oh ja, al lang naar op zoek maar dit is precies wat ik wil……… Heeeeeeeeeel graag. Please. Ik hoop zo dat ik win.

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Wat een toffe planner! Ik ben sinds een jaar aan het haken en vind het helemaal leuk. Het haken brengt mij rust en van het eind resultaat geeft mij eem trots gevoel. Alleen om de rust te houden zou deze planner fantastisch zijn….dan kan ik alle projectjes bijhouden en ook zo weer oppikken na mijn planner te hebben gecheckt. Ik ga duimen dat ik een exemplaar win.

  Reply

  • Avatar

   Astrid

   |

   Oeps een paar tiep foutjes, sorry.

   Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Super leuk!
  En het wordt een leuk dagboek om weer ééns in terug te kunnen kijken.
  Succes met kiezen.

  Reply

 • Avatar

  Vera

  |

  Wat leuk!! Zou m graag winnen 😁 heb veel losliggende projecten die ik op deze manier mooi kan bundelen. Als mama van twee jongens (1 van 6 jaar en 1 van 15 maanden) die ‘heerlijk’ in haar ontzwangerperiode zit, is haken extra fijn & ontspannend om te doen 💕

  Reply

 • Avatar

  Elleke

  |

  Ik zou de planner graag willen winnen omdat ik altijd met te veel dingen te gelijk bezig ben. Hierdoor vergeet ik natuurlijk dingen zoals welke haaknaald🙈. Daarnaast hou ik graag van dingen georganiseerd houden en dat kan met zo’n planner.

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons