Winnaars tickets Creative Life!

JOEPIE!! De winnaars van de Creative Life toegangskaartjes zijn bekend :)
 • Caroline (eerste reactie)
 • Renate (zonder achternaam)
Jullie hebben de kaartjes gewonnen! Mail me zodat ik jullie de toegingskaartjes kan toesturen. Iedereen bedankt voor het meedoen en c u in Utrecht eind van deze maand. Het wordt volgens mij echt een superleuke beurs! Niet gewonnen, niet getreurd, je kunt er gewoon bij zijn…HIER kun je de tickets kopen…dit wil je niet missen :) Fijne dag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Reacties (1)

 • Avatar

  Margaret

  |

  O jeetje, ben ik nu de eerste die ontdekt dat Caroline en Renate naar dit gezellige event mogen. Zodra ze het door hebben, zijn ze vast blij met dit leuke uitje. Caroline en Renate, gefeliciteerd en geniet lekker.

  Lisanne, bedankt voor het kansje en veel plezier, Margaret

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons