CREATIVE LIFE!

Dit wil je niet missen!! Er komt een hele super mega toffe hippe creatieve beurs aan! Als ik naar de deelnemerslijst kijk word ik al helemaal wild en ik sta er dus zelf ook! Samen met Trui magazine geef ik drie dagen lang hele toffe workshops en hebben we een super inspirerende stand op Creative Life :) Lees daar HIER meer over. Ik heb er mega veel zin in en hoop natuurlijk dat jullie ook allemaal komen. Het is volgens mij de eerste echte hippe en vernieuwende beurs voor creatievelingen. Er staan naast al die toffe inspirerende stands ook nog een hele lekker foodkramen en echt elke hobby is er te vinden zoals bijv. handlettering, sieraden maken, paperware, leer bewerking en ga zo maar door! Je moet echt even een kijkje nemen op hun Instagram account, daar zie je in de feed alle deelnemers tot nu toe en kun je meteen doorklikken naar hun toffe accounts. Echt geloof me, je wordt er helemaal gelukkig van! Alle voorbereidingen zijn hier druk in gang en we zijn bijna klaar om er een mega toffe stand van te maken! De XXL items voor de workshop zijn klaar en de plekjes stromen al steeds voller :) Geef je snel op als je ook een heel tof XXL interieur item wilt maken. Dat kan door te mailen naar: draadenpraat@outlook.com Nog meer leuk nieuws!!! Ik mag ook nog eens kaartjes weggeven voor deze super gave beurs :) Dus heb jij je tickets nog niet in huis en ben je er inmiddels van overtuigd dat je dit niet mag missen..? Laat dan snel een reactie achter onder dit bericht en wie weet hoor je volgende week dinsdag wel dat je hebt gewonnen! Fijne dag, Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Reacties (59)

 • Avatar

  Caroline

  |

  Wat leuk voor jou Lisanne☺.
  Volgens mij kan je al wel fulltime voor jezelf beginnen☺.
  Zó knap….een baan + hobby-baan ernaast…..

  YES!!!!!
  Dit is met de trein goed te doen en lijkt me SUPER TOF!!
  Weet al welke vriendin ik dan meevraag, voor een gezellig dagje Crea Bea☺☺.
  Wie weet tot ziens?

  Gezellig weekend toegewenst.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  José

  |

  Oh, wat ziet het er allemaal leuk uit. Heb al een vriendin die graag mee wil, dus hoe super zou het zijn?!? Ik doe graag mee 😄

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wat leuk dat jij weer kaarten mag weggeven. Ik waag graag een kans. Lijkt me een super leuke beurs! Maar welke crea beurs niet😊ik vind nl heel veel crea dingen leuk.

  Reply

 • Avatar

  Herma

  |

  Wat leuk! Ik ben sinds kort weer aan het haken en ik ben begonnen met handletteren. Dus ik ga heel hard duimen voor kaartjes🎉

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Jaaa deze beurs hadden mijn lieve schoonzusje Nicolet en ik ook al op ‘t oog! Zou heel leuk zijn om kaartjes te winnen!
  Groetjes, Janneke

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Samen met mijn zus zou dat een hele leuke dag kunnen worden. Dus graag doe ik mee om kaartjes te winnen. Leuk dat je ze weg mag geven.

  Reply

 • Avatar

  Corine

  |

  Lijkt me een bijzondere beurs, ik ben heel benieuwd, dus ik waag graag een kansje.

  Groet,

  Corine

  Reply

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Dat zou ik een heel leuk verjaarscadeau vinden :-). Leerzaam en een heerlijk uitje!

  Reply

 • Avatar

  Eefje

  |

  Wat een te gek evenement lijkt mij dit en leuk dat jullie er ook staan. De datum staat al in mijn agenda, maar de kaartjes nog niet besteld. Dus ook ik waag een kansje! Kan ik van het bespaarde ticketgeld mooi een toffe workshop volgen ;)

  Reply

 • Avatar

  Samantha

  |

  Wauw! Wat leuk! Ik zou het ontzettend leuk vinden om dit even bij te wonen. Nieuwe inspiratie op doen en er een onvergetelijke dag van maken!

  Reply

 • Avatar

  Lydia

  |

  Wow! Dit is nu echt een crea beurs waar ik heel graag naar toe zou willen gaan. Leuke winactie, ik waag een klein kansje:)

  Reply

 • Avatar

  Elin van der Hoorn

  |

  Wat een leuke actie. Doe graag mee..Fingers crossed.

  Reply

 • Avatar

  Judith

  |

  Dat lijkt je super gaaf Lisanne! Voor jou in ieder geval alvast heel veel plezier! En wie weet zien we elkaar daar! X, Judith

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Oohhh….daar wil ik heel graag naar toe!! Ik vraag mijn crea-nichtje mee!

  Reply

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Ohh wauw wat gaaf zo’n beurs,vernieuwend ook!
  Ik heb geen kaartjes,nog niet))
  Lijkt me superleuk!
  Groetjes Hanneke

  Reply

 • Avatar

  Renate

  |

  Wiehoe, wat zou t tof zijn om kaarten te winnen! Toen ik deze beurs ontdekte wist ik dat ik moest gaan !!! Dus nu mn vriendin en ik allebei oppas geregeld hebben kunnen we heerlijk een dagje neuzen en inspiratie opdoen en spulletjes kopen natuurlijk😃

  Reply

 • Avatar

  Janneke Schuffelen

  |

  Jaaa ik had het al eerder gezien via jouw instagram account! Het lijkt me hartstikke leuk om hier met mijn zusje (die goudsmid is en suuuper cratief) heen te gaan maar ik moet haar nog overtuigen. Gratis kaartjes zouden daar enorm mee helpen!

  Reply

 • Avatar

  Lia

  |

  Ziet er zo leuk uit deze beurs op prachtige plek in “Utreg”. Ik wil er heel graag heen .

  Reply

 • Avatar

  Alda

  |

  Wat gaaf. Ik weet ook al iemand die het dan echt verdient om mee te gaan mocht ik de gelukkige zijn die deze kaartjes wint… ik ga vast duimen.

  Reply

 • Avatar

  Marianne

  |

  Leuk, een nieuwe beurs waar ik nog nooit geweest ben! Lijkt me heerlijk om rond te snuffelen en om jou daar te ontmoeten. Gelukkig ook eens een beurs in de buurt! Ik weet al wie ik mee zou willen nemen als ik de kaartjes win: mijn beste vriendin, die ook vreselijk creatief is met vilt en het maken van haar spelden en dergelijke!

  Reply

 • Avatar

  Nancy

  |

  Toffe winactie 🙏🏻
  Zaterdag zou een geweldige dag zijn om naar de beurs te gaan!
  Maak ik er een weekendje Utrecht van. Zodat ik zondag ontspannen op de ‘beauty’ beurs aan het werk kan, en na een voldaan weekend met veel knitting inspiratie & volle tassen naar huis kan gaan.

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Dit zou een leuk verjaardagskadootje voor mezelf zijn. De 23e word ik 41 en ik ben nog nooit op een creabeurs geweest. En dat terwijl ik al 30 jaar brei en haak en al 12 jaar een naaimachine heb. Creatief met papier vind ik ook leuk, en dan zijn er nog zoveel gave dingen die ik nog nooit geprobeerd heb maar wel zou willen doen… ik loot heel graag mee! Een creabea maatje vinden dat mee wil is vast niet moeilijk 😊

  Reply

 • Avatar

  Natasja

  |

  Wat leuk deze Give-away! Ik kwam deze beurs al tegen via de Etsy facebook groep en had ook al gezien dat jij er ook zou zijn. Lijkt me zo leuk om er heen te kunnen!

  Reply

 • Avatar

  Nellie

  |

  Jaa! Ik zag hem net op instagram voorbij komen en ik wil wel winnen!
  Dus ik waag zeker een kansje!

  Reply

 • Avatar

  Kim

  |

  Net als iedereen zou ik het super vinden de kaartjes te winnen. Ik heb geen andere reden dan dat ik steeds graag naar zoiets heen zou willen. Maar het komt er niet zo van als moeder van een druk gezin met 3 kids. Waarvan 1 zoon bijzonder is en veel aandacht nodig heeft. Ik zou dolgraag zijn zusje iets moois voor haar alleen gunnen. (uiteraard met mij 😉) Met haar 6 jaar naait ze al wat af met haar sew mini.

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Het lijkt me super tof om naar deze beurs te gaan en nee, nog geen tickets gekocht, daarom doe ik graag mee met deze win-actie!

  Lieve-groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Marleen

  |

  Een ontzettend leuke beurs lijkt mij dat. Ik ben creatief met haaknaald, breipennen en naald. Dus kom maar op met alle creatieve ideeën

  Reply

 • Avatar

  Mirjam de Geus

  |

  Wat leuk Lisanne. Ik kom samen met mijn vriendin de 24e naar Utrecht maar we hebben nog geen kaartjes in huis. Maar even wachten met bestellen tot volgende week.😉 Wie weet……..! Succes met alles voorbereidingen. Groetjes van Mirjam

  Reply

 • Avatar

  Janina

  |

  Ik kom ook zeker even bij je kijken, ik heb al kaartjes , het ziet er zo leuk uit.
  Weet wel wie ik er nog een plezier mee kan doen,mee buurvrouw die maakt zelf ook zulke mooie illustraties en bijpassende gedichtjes.

  Reply

 • Avatar

  Cathelijn

  |

  Wat leuk!!!! Lijkt mij super om heen te gaan met een van mijn creatieve vriendinnen!

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Klinkt onwijs leuk, dus ook ik ding graag mee naar doe gratis toegangskaart!!

  Reply

 • Avatar

  Tamara de Geus

  |

  Oooh naar deze beurs zou ik heel graag willen. Er zijn heel weinig beurzen bij mij in de buurt, Utrecht is de enige dichtbij. Duim duim duim!!

  Reply

 • Avatar

  Ina lanting

  |

  Hoi , lijkt me top om naar de beurs te komen samen met mijn vriend, allemaal nieuwe dingen te ontdekken. Nog nooit geweest op deze beurs dus voor mij een uitdaging .

  Reply

 • Avatar

  Marleen Vennix

  |

  Klinkt echt heel gezellig. Zou er graag heen geen, leuke actie😺

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Zou echt super leuk zijn om met mijn zusje heen te gaan!

  Reply

 • Avatar

  Tamara

  |

  Voor het eerst sinds tijden werk ik een dagje minder in de week: een bewuste keuze voor een crea-dagje voor mezelf, heerlijk! Heel graag zou ik dus een kijkje gaan nemen op deze beurs om nog meer inspiratie te krijgen voor nieuwe projectjes!

  Reply

 • Avatar

  renate van kesteren

  |

  Wat gaaf, wat een leuke beurs ook. Zie je er graag 😊. Doe graag mee maar erheen gaan doe ik in ieder geval. Met mn lieve schoonzusje. Verheug me er nu al op. Veel plezier alvast 😊.

  Reply

 • Avatar

  Hiltje Oude Luttikhuis

  |

  Wat een gave beurs! Ik kom zeker! Maar wie niet waagt die niet wint… met een ‘gewonnen’ kaartje kan mijn dag helemaal niet meer stuk! Groetjes Hiltje

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Wat zou ik dat leuk vinden !

  Reply

 • Avatar

  Christien

  |

  Op de valreep…zou er graag heen willen met mn allerliefste vriendin. We zijn beide deze maand jarig en doen niet aan kadootjes maar aan uitjes!

  Groeten Christien

  Reply

 • Avatar

  Jessica Stoop

  |

  Mijn moeder is ook creatief en kan wel een opkikkertje gebruiken 🐸
  Dus nu maar duimen ✌✊👍

  Reply

 • Avatar

  Inge

  |

  Wat ontzettend gaaf dat je kaartjes mag weggeven. Ik ben door jouw verhaal heel enthousiast geworden. Mocht ik niet winnen koop ik wel een kaartje. Verheug mij er nu al op. Gr. Inge

  Reply

 • Avatar

  Margriet respen

  |

  Wilde eigenlijk al gaan met een vriendin, want kan daar vast heel veel leuke creatieve ideeen opdoen.. Gratis kaartjes zou heerlijk zijn , kan ik het uitgespaarde geld besteden aan creatief materiaal!!

  Reply

 • Avatar

  Vera

  |

  Oooh, volgens mij is dit echt DE beurs die ik niet mag missen😍😍 Ben hier in Twente ook helemaal verliefd op de Local Treasure Markets, en als ik dit zo lees, wordt deze beurs net zo geweldig (of beter🙈??) Zou echt supertof zijn zeg!!!

  Reply

 • Avatar

  Paulien

  |

  Wat een leuke actie, daar zou ik graag naar toe willen samen met mijn vriendin Jolanda samen zijn we al 27 jaar creatief.

  Reply

 • Avatar

  Jac

  |

  Wat leuk! Zou graag gaan…

  Reply

 • Avatar

  Annemieke

  |

  Wat super leuk! En toevallig ook in mijn vrije weekend.. wist niet van deze beurs omdat ik nog beginnend creatieveling ben maar.. binnenkort de sleutels van mijn eigen huisje dus kan zo’n workshop XXL interieur goed gebruiken! Zou super zijn!

  Reply

 • Avatar

  Mariel

  |

  Dit lijkt me nu een leuk iets voor een moeder dochter uitje. Ben zelf altijd creatief bezig en heb nu ook mijn dochter het virus gegeven.

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Lijkt me super leuk om met mijn vriendin langs te komen op de beurs. Je site inspireert mij telkens weer om een leuk project te haken. Top!

  Reply

 • Avatar

  Marleen Jol

  |

  Dat ziet er veelbelovend uit, ik zou heel graag een kijkje willen nemen op deze nieuwe beurs!

  Reply

 • Avatar

  Brechtje

  |

  Ik zou dolgraag kaartjes winnen. Het lijkt mij z’n inspirerende creatieve omgeving. Ik hoop dat ik win.

  Reply

 • Avatar

  Geke

  |

  Ik zou dit zo graag willen winnen en dan gezellig met mijn zus gaan. Jammer genoeg zien we elkaar niet meer zo vaak omdat we verder uit elkaar zijn gaan wonen…

  Reply

 • Avatar

  Hannie

  |

  Natuurlijk wil ik ook graag naar die creatieve beurs . Waarom? Gewoon lekker rond neuzen en mee doen aan wrok shops en ideeën op doen. En omdat ik het gewoon leuk vind

  Reply

 • Avatar

  Rishma

  |

  Wat een toffe actie Lisanne!
  Hippe beurs, leuke workshops, lekker geïnspireerd raken. Daar heb ik wel zin in! 😃
  Kansje wagen en fingers crossed!

  Reply

 • Avatar

  Nona

  |

  Jaaaa…. leuk! Die willen we wel winnen

  Reply

 • Avatar

  Lesley

  |

  Wat gaaaaaaf! Ik zou mijn lieve vriendinnetje meenemen .<3 Tot grote schrik van onze mannen denk ik, haha doei salaris…….. ;)

  Reply

 • Avatar

  Heleen

  |

  Yes! Naar deze beurs wil ik graag gaan met een gewonnen kaartje!

  Reply

 • Avatar

  Nora

  |

  Leuk zou best een kaartje willen hebben om erheen te gaan.

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons