Winnaar van de Photogeniki paperbag..!

Yeah..!!! Mijn vakantie is nu officieel begonnen. Heerlijk, ik ga aan de slag met nieuwe projecten en zal jullie er spoedig meer over vertellen :) Maar nu eerst is het tijd om de winnares van de 4e dag van de kerst give-aways bekend te maken! De super toffe huisjes paperbag van Photogeniki is gewonnen door, Miriam en Miriam schreef onderstaande reactie –>

MIRIAM:
Ooh wat een supertoffe zak ! Daar zou ik fijn al mijn gehaakte ( en straks ook nog gebreide, hoop ik ) shawls in doen !! XMir

Van harte gefeliciteerd Miriam, mail me je adres en deze toffe zak komt zo snel mogelijk naar je toe. Wederom dank voor alle leuke reacties. Zie ik jullie morgen weer? Dan weer een stel toffe bollen hier te winnen…

Fijne avond,
X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Reacties (3)

 • Avatar

  Janneke

  |

  Fijne vakantie Lisanne!

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Geniet lekker van je vakantie!! :)

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Oohh my…zie ik nu pas dat ik deze gave zak gewonnen heb !!! Dank je wel…super blij mee ! Ik ga je mailen xxxx

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons