4e dag van de draad en praat… give-aways!

Ohhhh vandaag heb ik een give-away voor jullie waar ik zelf zo ongelofelijk trots op ben..!! Namelijk een item uit de super toffe shop van mijn zus. Photogeniki is echt een feestje voor mensen die blij worden van leuke papierwaren. Ik vind het zo cool hoe ze in korte tijd een te gekke webshop vol met mooie spullen heeft opgebouwd. Oke, ik ben natuurlijk een klein beetje bevooroordeeld, daar ben je zussen voor, maar de spullen die ze ontwerpt zijn zo gaaf, dat het eigenlijk niks uitmaakt! Vele super toffe ansichtkaarten met leuke en grappige teksten, persoonlijk ben ik helemaal weg van de fiet fieuw kaart! En de kattenkop is ook wel eens handig :) hihi  Maar ook mijn geliefde hert ontbreekt niet in de collectie. Ik heb de voorjaarscollectie deels al mogen zien, daar word je ook zo blij van!! Je vindt er vele posters, kaarten, confetti, washi tape en lengteposters die te gek zijn voor in een kinderkamer. En vandaag kun je dus een item uit haar shop winnen, namelijk de super gave paperbag met een huisje! En zoals ze wel eens zeggen…ieder huisje heeft zijn kruisje, nou dit huisje heeft er een heleboel :) en dat maakt hem extra stoer! Voor je wol, je dekens of kussens of voor je inpakpapier..! Je kunt er van alles in kwijt. En ook al stop je er rommel in, het ziet er nog steeds leuk uit in je woonkamer :) Daar hou ik van, want ik heb een heleboel rommel. Maar je kunt hem ook heel stylish gebruiken, met je mooiste gebreide/gehaakte sjaals of kussens er in. Wil jij kans maken op deze mooie en grote huisjes paperbag? Laat dan voor vanavond 20.00 uur een reactie achter bij dit bericht en wie weet hoor je vanavond wel dat je hebt gewonnen!

Ik ben heel benieuwd naar wat jullie er in zouden stoppen :)

Fijne dinsdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Reacties (61)

 • Avatar

  Leen

  |

  Leuk leuk leuk, `k heb je give-aways maar van op afstand kunnen volgen door de grote drukte van afgelopen dagen, maar ze waren iedere keer geweldig :)
  Hoewel ik er geen kans op maak omdat ik in België woon, vind ik het wel leuk om zo inspiratie op te doen. In mijn living staat al dagen een grote doos vol wol, maar dat is toch geen zicht zo. Die paperbag is een leuk en alternatief idee! Veel plezier nog!

  Reply

 • Avatar

  Minke

  |

  Weer een super leuke blog! Ik ga even bij je zus kijken die groeimeter vind ik heel leuk voor op Bram zijn kamer! Ik zou de mooie paperbag vullen met de duplo van Bram of met al mijn restje wol!

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Ieder huisje heeft zeker z’n kruisje, maar dit huis met kruisjes is te gek! Deze paperbag staat vast fantastisch naast mijn kast, gevuld met al mijn heerlijke bollen wol!!
  Groetjes, Martine

  Reply

 • Avatar

  Elvira

  |

  Wat een geweldig item! Ik zie hem zo voor me, gevuld,et al mijn washi-tapejes…. En inderdaadeen superleuke webshop van je zus! Daar ga ik eens heerlijk struinen! Fijne feestdagen!

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Nou lieve Lisanne, buiten dat ik er mijn bolletjes wol graag in zo’n mooie paperbag zou doen, zouden mijn mannen dat nog veel prettiger vinden. Ze vinden mijn hoekje naast de bank een chaos. Bijkomend voordeel is dat de mooie paperback zo lekker ruim is dat ze niet meer zien als ik (alweer) nieuwe bolletjes heb aangeschaft…dus een win-win situatie!
  Lieve groet, Linda

  Reply

 • Avatar

  Nanda

  |

  Wat een superleuk item. Zou dat leuk staan in de kamer met mijn huidige WIP erin. Love it!

  Reply

 • Avatar

  Miss Wobie

  |

  oooh, wat een heerlijke webwinkel heeft jouw zus! Superleuke spulletjes!
  Ik zou wel graag zo’n paperbag winnen, dan kan het pronken op m’n zoontje zijn kamer en kunnen al zijn (of deel van zijn) knuffels er in :)

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Wat gaaf! Wij gaan binnenkort verhuizen naar een woning met Scandinavische uitstraling. Deze paperback past daar perfect bij. Mooi met mijn gehaakte dekens erin!

  Groetjes
  Lianne

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Heel leuk voor m’n verzameling wol. Nu liggen ze overal in de kamer :) dus ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Gerda Stehouwer

  |

  Ik vind deze paperbag super gaaf. Ik krijg vandaag eindelijk de sleutel van een eigen huisje en dit is echt mijn stijltje. Ik zou er kussens en een lekker woonplaid in doen.

  Reply

 • Avatar

  Ilda

  |

  Als ik zo’n zus had, zou ik er ook übertrots op zijn!
  Ik heb net als jij een hoop rommel dus die geweldige opberger zou keurig staan, in dit huisje met verschillende kruisjes :)

  Reply

 • Avatar

  marrita

  |

  Wat ik met de paperbag zou doen……..ik zou er mijn rollen kadopapier indoen. Het zijn er inmiddels heel veel (te veel volgens mijn vriend) en er komen er nog veel meer bij, verslaafd aan mooi papier!

  Reply

 • Avatar

  eliane

  |

  geweldig ! ik heb altijd gescrapt en dus een voorliefde voor papier ( en een kast vol) maar er kan altijd meer bij. Ik ga gauw op de site van je zus kijken.
  En mijn haakgaren opruimen in een papierbag is een gouden combinatie van mijn 2 hobby’s.

  Reply

 • Avatar

  ByAsma®a

  |

  Wat is dit weer een ontzettend leuke give-away. Ik heb net een heerlijke deken gekocht voor in m’n nwe huis maar nog geen opruimplek dus die zak winnen zou prima uitkomen! En ik breng even een bezoekje aan de site van je zus want het klinkt geweldig!

  Reply

 • Avatar

  annet lipman

  |

  Jeetje ik kom hier vandaag voor het eerst maar wat een leuke spulletjes. Had het haken- breien enz. al jaren onder de knie, maar pas sinds kort, onder meer door dit soort site, weer opnieuw ontdekt. Heerlijk! !

  Reply

 • Avatar

  Rosalyn

  |

  Goedemorgen!!
  Al een tijdje op zoek naar mooie dingen voor onze ‘nieuwe’ woonkamer! Deze zak zou fantastisch zijn om de rommeltjes (lees veel losse spullen) van mijn dochters in op te bergen!

  Reply

 • Avatar

  Danique Uittenbogaard

  |

  Deze vind ik heel erg leuk! Ik zou er bolletjes wol in stoppen die nu op een onhandige plek liggen. Of juist mijn huidige project. Ik ben alleen bang dat mijn kat de zak ook heel leuk vind en er in gaat zitten.

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Deze is ook weer te gek!!! Ik zou hem naast de bank zetten en vullen met allemaal leuke bolletjes. Dat lijkt me echt te gek. Als je nu ziet hoe de bank eruit ziet, dan snap je dat mijn man ook erg blij zou zijn.
  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  claudia scheuneman-van thillo

  |

  oh echt genoeg om daar in te doen, hoef je geen zorgen over te hebben. maar als ik mocht kiezen dan het liefst steeds het wisselende “naast mijn bed- nog een paar toertjes-niet nadenk patroon” daarin. lijkt het wellicht ook wat opgeruimder daar…….

  Reply

 • Avatar

  Marjoleine Zijlstra

  |

  Ooohh een mooie zak voor heel veel wol, dat is toch werkelijk veel te dol.
  Al wil ik deze niet voor mij, ik maak er weer een ander mee blij.
  Mijn dinnetje Marije is reuze creatief,
  Ik geef hem aan haar want ze is lief!!!

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Ooh wat een super leuke zak! Ik heb net m’n kamertje helemaal verandert in zwart-wit-grijs met hier en daar een kleurtje, dus deze zak is perfect voor in mijn kamer. Ik zou er al mijn rommel in kwijt kunnen, of mn bolletjes wol en als ik ooit de tijd heb gevonden na school om een deken te haken, dan zal ik die erin doen :)

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Ooooo, wat gaaf! Ik ben dol op mooi papier! Superleuke om al mijn rollen cadeaupapier in te bewaren… Of bolletjes garen… Of lekkere plaids… Als dochterlief ‘m tenminste niet inpikt voor haar kamer. Want daar past ie ook helemaal.

  Reply

 • Avatar

  Ymkje

  |

  ooh dit vind ik leuk!!! Ik houd ervan als mensen (of bedrijven,) andere bedrijfjes promoten(ookal is het broer, zus, vriend of vriendin).. en dat ze elkaar net zoveel geluk en succes toewensen als dat voor zichzelf wensen.. er is in deze wereld al genoeg ellende! uiteraard vind ik dit ook een super leuke Give away en kan ik die prachtige zak heel goed gebruiken!!!

  ps weet je wat ze zeggen van mensen met “rommel”? dat dit hele creatieve mensen zijn.. dus “rommel” is nie errugggg ?

  Reply

 • Avatar

  Yvonne Teelen

  |

  Wat een mooie paperbag! Ik zou er allemaal mooie en leuke spulletjes in doen zodat ik geniet en mijn hoofd leeg kan maken als ik erin kijk. Ik ben langzaam op aan het krabbelen uit een moeilijke periode. Van deze zak zou ik wel heel blij van worden en mijn wolletjes zouden er ook een plaatsje in krijgen. Ben sinds kort aan het haken en moet het nog wel een beetje leren. Fijne feestdagen!

  Reply

 • Avatar

  Ingrid ten Hove

  |

  Oh Lisanne wat een symbolische give away….. Ik heb net een nieuwe start gemaakt in mijn nieuwe huis. Maar moest binnen een maand op mijn nieuwe plekje afscheid nemen van mijn moeder. Gelukkig zijn daar mijn lieve zussen en broer…Deze mand is stoer en zo voel ik me ook, ondanks al het verdriet van afgelopen jaar voel ik me sterker dan ooit! Deze mand gaat er voor mij sowieso komen. Mijn wolletjes hebben nog niet echt een mooi plekje en dat verdienen ze wel. Lieve Lisanne veel fijns voor jou en je zus!

  Reply

 • Avatar

  sara

  |

  Ik zou de bag weggeven, met daarin de Zeeuwse deken die ik breide. Ik breide er 2, 1 uit 1 stuk, en ook 1 uit alle 25 blokken apart. Dat deed ik omdat ik de diverse steken in de “losse” blokken dan kon uitproberen voor ik ze in de giga-deken breide. De “proefdeken” geef ik weg aan een Zeeuwse die mijn project met veel belangstelling volgde via Twitter.

  Reply

 • Avatar

  marlies

  |

  Hier in huis zoek ik steeds weer nieuwe opbergplekken voor mijn voorraad garen die nooit minder lijkt te worden! Deze prachtige bag zou weer zo’n heerlijk excuus zijn om de voorraad uit te breiden. Zo stylish garen opbergen, daar zal toch niemand problemen mee hebben?

  Reply

 • Avatar

  marieke keuper

  |

  oooo…. in januari kan ik eindelijk beginnen met het opknappen van ons kantoor (aan huis). Ik ga er dan een plekje vrij maken voor mezelf…. hobby plek…… ik zie het al helemaal voor me met deze spulletjes. 2016… zin in!!

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wauw, ik vind die zakken zo gaaaaf.
  Ik zou er 2 kleden in opbergen

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Wat moet dat heerlijk zijn om iedere dag zo’n super mooi, gaaf cado weg te mogen geven.
  Daar alleen al word je toch blij van?! Maar om zo iets leuks te mogen krijgen is natuurlijk ook helemaal TOF!! En daarom zou je mij ook helemaal blij maken met zo’n super gave zak! weet er wel 100 en 1 bestemmingen voor, hihi!

  Reply

 • Avatar

  Madhurya

  |

  Voor deze paperbag zou ik een hele mooie bestemming hebben. Naast de bank staan altijd allemaal (plastic) tasjes met m’n bolletjes haakgaren. Dit staat natuurlijk veel mooier in zo’n paperbag…….
  Groetjes Madhurya

  Reply

 • Avatar

  Chris

  |

  Hoi Lisanne,die paperbag is wel heel erg leuk..en de webshop van Photogeniki ook..
  Ik zou heel graag meedoen voor de paperbag..
  Groetjes Chris

  Reply

 • Avatar

  Janinke

  |

  Waanzinnig mooie paperbag!!! Geweldig voor de lekker-warm-hang-op-de-bank-(gehaakte)dekentjes!!!

  Reply

 • Avatar

  Gerda

  |

  Er komen hier steeds meer bolletjes wol bij. Een paperbag zal goed van pas komen.
  Helemaal dit mooie exemplaar!

  Reply

 • Avatar

  Tanja

  |

  Like like love it. Zwart wit is overal mooi bij te combineren. Zou mooi in mijn nieuwe huis passen volgend jaar.

  Reply

 • Avatar

  Hannie

  |

  Wat een leuke spullen heeft je zus die zak zou ik wel willen winnen.doeiii gr. Hannie.

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Ik laat alleen maar even een berichtje achter om je te laten weten dat ik de zak ontzettend leuk vind.
  Ik sla nu wel een beurt over met de give-away, want deze zak is niet veilig met onze franse bulldogjes., hihihi. Ik heb wel van de gelegenheid gebruik gemaakt om even een kijkje te nemen op de site van je zus en het ziet er geweldig uit. Ik zal in 2016 zeker terug komen op de site, want dan gaat onze woonkamer in de metamorfose…
  Fijne dag nog en wie weet, doe ik morgen weer mee.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Lisette

  |

  Mooi! Hier heb ik wel een mooie bestemming voor. Ik loot graag weer mee. En de webwinkel van je zus ziet er ook te gek uit.

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Ohh die wil ik heeeel graag winnen! ik zou mijn bolletjes katoen en gehaakte dekens er in doen, die nu in lelijke tasjes naast de bank liggen.

  Reply

 • Avatar

  Annette

  |

  Ik zou wel een bestemming weten voor deze leuke paperbag. Nu slingeren overal “half voltooiden”. In de paperbag zou het een veel beter gezicht zijn in de huiskamer

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Zo’n zus, daar zou iedereen trots op zijn. Superleuk.
  Wat ik er in zou doen, weet ik nog niet. Maar dat-ie gebruikt zal gaan worden bij winnen, is zeker.

  Reply

 • Avatar

  Heidi

  |

  Hahaha de eerste reactie die in me opkomt Wat zou je erin stoppen….de kleinste man als ik aan koken ben in zn eigen huisje ;)
  Te leuke give away weer en wat maakt je zus een mooie dingen leuk!!

  Reply

 • Avatar

  Karolien

  |

  Wat leuk!! Hij zou fantastisch staan op de kamer van mijn zoontje. Als opruimplekje voor zijn knuffels.

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Waaaaah die zou super staan naast mijn I love Wol paperbag die ik bij je besteld heb! Daar gaat mijn wol en mijn wolprojectjes in…….Maar nou denk ik… Dat ik inmiddels zoveel wol (en projecten) heb, dat ik aan 10 zakken nog niet genoeg heb :) Maar een tweede zak is een begin! Ik ben benieuwd! Liefs Janneke

  Reply

 • Avatar

  Christine Lombaerts

  |

  Leuk, ik waag vandaag ook nog eens mijn kans! Zo’n gave paperbag kan ik best gebruiken voor mijn verschillende , lopende breiprojecten!!

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Joepiedepoepie……net nog op tijd weer thuis van een dagje weg om nog mee te kunnen doen met deze leuke give-away ☺??

  Reply

 • Avatar

  Joyce Hegeman

  |

  Wat een gave webshop heeft jou zus zeg! Ik heb zeker een nieuw adres om leuke kado’tjes te kopen. Volgende jaar wordt onze oudste zoon 4 jaar. We willen hem een stoere kamer geven. Daar zou deze zak perfect in staan. Geweldig om alle duplo in op te bergen!

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Ik lig in bad en ben aan t mijmeren over ons nieuwe huis wat we net gekocht hebben… En dan komt deze give away voorbij! Ik doe heel graag mee en ik ga er mn wolletjes instoppen!!

  Reply

 • Avatar

  Fenna Achternaam

  |

  Heel leuk en wat fijn om zo’n zus te hebben.
  Ik hoop de mooie zak te winnen.
  Groet Fenna

  Reply

 • Avatar

  Iris Andela

  |

  Weer een super toffe winactie! Dit is echt zo leuk! Liefs

  Reply

  • Avatar

   Iris Andela

   |

   Ik zou er ook al mijn rommeltjes in doen of een plantje!

   Reply

 • Avatar

  Norma Mulder

  |

  Wauw…ik zie het nu pas en doe nog gauw mee. Lijkt me geweldig voor al het leuke inpakpapier of toch op mijn zoontjes kamer hmmm lastige keuze zou dat nog worden! Nu maar duimen ;)

  Reply

 • Avatar

  Carole

  |

  Oh, wat een leuke dingen maakt je zus!! Ik ga gauw op haar website kijken. Zou het superleuk vinden om dit tasje te winnen…

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Ooh wat een supertoffe zak ! Daar zou ik fijn al mijn gehaakte ( en straks ook nog gebreide, hoop ik ) shawls in doen !! XMir

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Natuurlijk ben jij trots op je zus, met haar geweldige webshop! De zak zou ik heel graag willen winnen en hem gebruiken in mijn nieuwe hobbykamer die ik binnenkort mag gaan inrichten, dat zou geweldig zijn!

  Reply

 • Avatar

  Anne-Co

  |

  Oh Lisanne, weer zo’n mooie giveaway! Sinds we Friso hebben ligt er her en der wat meer speelgoed. ;-) Om af te wisselen in de box hebben we toch best al een voorraad. :D Hoe leuk zou het zijn als al zijn speelgoed en knuffels ik deze mooie paperbag opgeborgen kunnen worden! Liefs Anne-Co

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Ooooo wat doe ik graag mee voor mijn lief! Ze wil zo graag zo’n mooie paper bag! En ik denk dat hij dan ook mooi staat naast de lockerkast :) deze winactie winnen want vandaag samen een stap gezet naar een nog byzonders toekomst. Dan is zo’n verrassing wel extra leuk :)

  Reply

 • Avatar

  Elin van der Hoorn

  |

  Wat een super leuke give away weer. En net zoals iedereen hier lijkt het me leuk om deze te winnen. Ik zou het baby speelgoed van mijn kleinzoon erin kunnen doen maar ook mijn gehaakte dekens. Ik wacht in spanning

  Reply

 • Avatar

  margriet

  |

  Op de valreep.
  Wat een leuke paperback.
  Wat zou ik er in stoppen. Je kan beter vragen wat zou ik er niet in stoppen. Mijn lijstje zou heel lang worden. Denk dat ik er Verdwaald speelgoed, pennen, kranten, boeken maar misschien ook wel mijn handwerkspullen in zou doen.

  Reply

 • Avatar

  Ankie

  |

  Hi!
  Gaaf hoor, twee supercreatieve zussen!
  Onlangs een mand gekocht voor mn breisels, maar zo’n paperback is natuurlijk veeeeel gaver. Niet erg origineel zie ik aan de reacties hierboven. Maar je maakt er vast iemand heel blij mee!

  Reply

 • Avatar

  Elise

  |

  Super! Altijd handig voor hobby/los liggende rommeltjes;-) en dan ook nog zo’n mooie uitstraling! Een feestje!

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons