EV-reel de handige elektrische laadkabel haspel

mrt 13, 2023 | Lifestyle, Wonen

Als je regelmatig met elektrische voertuigen werkt, is het handig om een goede oplaadkabelhaspel bij de hand te hebben. EVreel is een van de toonaangevende fabrikanten van haspels voor EV-oplaadkabels en biedt een scala aan producten die zijn ontworpen om het opladen van je EV zo eenvoudig mogelijk te maken.

Een van de populaire producten van EVreel is de EVreel haspel. Deze haspel is speciaal ontworpen om de oplaadkabel van je EV netjes en georganiseerd te houden wanneer je hem niet gebruikt. De haspel kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd en is voorzien van een slimme oprolmechanisme, waardoor je de kabel snel en gemakkelijk kunt opbergen.

Een van de voordelen van de EVreel haspel is dat het geschikt is voor verschillende soorten oplaadkabels en -stekkers. Of je nu een Type 1- of Type 2-kabel gebruikt, de EVreel haspel heeft voldoende ruimte om de kabel netjes op te bergen. Dit betekent dat je niet verschillende haspels hoeft te kopen voor verschillende soorten kabels, wat kostenbesparend en praktisch is.

Een ander voordeel van de EVreel haspel is dat het een veilige manier biedt om je oplaadkabel op te bergen. De kabel wordt beschermd tegen beschadiging en slijtage, waardoor de levensduur van de kabel wordt verlengd. Daarnaast minimaliseert de haspel de kans op struikelen over losse kabels, wat de veiligheid op de werkplek verhoogt.

De EVreel haspel is ook zeer gebruiksvriendelijk. Het oprolmechanisme werkt soepel en eenvoudig, waardoor je de kabel snel kunt opbergen. De haspel kan gemakkelijk worden bevestigd aan de muur, waardoor je geen extra ruimte nodig hebt om de haspel te plaatsen. Dit is vooral handig voor kleine ruimtes, waar elke centimeter telt.

 

Tot slot biedt EVreel uitstekende klantenservice en ondersteuning. Als je vragen hebt over het product of problemen ondervindt bij het gebruik ervan, kun je altijd contact opnemen met het EVreel team. Ze zullen je snel en deskundig helpen en ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Kortom, als je op zoek bent naar een handige en veilige manier om je EV-oplaadkabels op te bergen, is de EVreel haspel een uitstekende keuze. Het biedt vele voordelen en is geschikt voor verschillende soorten kabels en stekkers. Het is een investering die zichzelf snel terugverdient in termen van gebruiksgemak en veiligheid.

Voor bestellen klik hier.

Related Articles